APF Holdings pērn sasniedz vēsturiski labākos rezultātus – 13,3 miljonu eiro apgrozījumu un 527 tūkstošu eiro peļņu

28.03.2024.
APF Holdings (turpmāk – APF), kurā ietilpst viens no lielākajiem Baltijas olu ražotājiem SIA Alūksnes putnu ferma, neauditētais Gada pārskats par 2023. gadu liecina, ka APF pagājušo gadu ir noslēdzis ar 13,318 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18% vairāk nekā gadu iepriekš, kad apgrozījums bija 11,229 miljoni eiro. Savukārt uzņēmuma peļņa pērn bija 527 108 eiro, kas ir par 59% vairāk kā gadu iepriekš, kad peļņa bija 331 047 eiro.

APF Holdings privātā obligāciju emisijā piesaista 7 miljonus eiro

22.02.2024.
APF Holdings (turpmāk – APF), kurā ietilpst viens no lielākajiem Baltijas olu ražotājiem SIA Alūksnes putnu ferma, savu attīstības plānu īstenošanai privātā obligāciju emisijā ir piesaistījis 7 miljonus eiro. Visu obligāciju emisijas apjomu iegādājās Polijas investīciju fonds CVI. Obligāciju dzēšanas termiņš ir četri gadi.

APF Holdings: šogad pieprasījums pēc kūtīs dētām olām Latvijā var dubultoties, bet olu cenas saglabāsies pērnā gada līmenī

11.01.2024.
APF Holdings (turpmāk – APF), kurā ietilpst viens no lielākajiem Baltijas olu ražotājiem SIA Alūksnes putnu ferma, paredz, ka šogad Latvijā būtiski augs tieši kūtīs dēto olu pieprasījums, kas var pat dubultoties no aptuveni 36 miljoniem pagājušajā gadā līdz 70 – 75 miljoniem šogad, ņemot vērā, ka lielveikalu tīkli gada gaitā turpinās atteikties no sprostos dēto olu tirdzniecības. Tāpat APF paredz, ka olu cenas Latvijā šogad būs stabilas, saglabājoties 2023. gada līmenī.

Paziņojums par ietekmes uz vidi novērtējuma iesniegšanu Vides pārraudzības valsts birojā atzinuma saņemšanai

10.01.2024.
Ziņojums vistu audzēšanas un olu ražošanas kompleksa “Alūksnes putnu ferma” pārbūve un ražošanas apjomu palielināšana sagatavots 2023. gada martā, aktualizētais ziņojums pēc sabiedriskās apspriešanas sagatavots 2023. gada maijā (1. redakcija iesniegta birojā 31.05.2023.; 2. redakcija – 09.01.2024.)

APF Holdings uzsāk pasterizētas olu masas piegādi industriāliem klientiem

15.12.2023.
Latvijas agrorūpniecības nozares dalībnieks un trešais lielākais olu ražotājs Baltijas reģionā APF Holdings, kurā ietilpst Alūksnes putnu ferma, ir uzsācis pasterizētas olu masas piegādi industriālajam kulinārijas segmentam. Pirmās piegādes klientiem veiktas jau šī gada oktobrī, tādējādi uzņēmums ir apņēmies ieņemt vadošo lomu ilgtspējīgas un ētiskas kulinārijas jomā. Šī pasterizētā olu masa bez konservantiem un piedevām, kas iegūta no Alūksnes putnu fermas kūtīs dētām olām, atspoguļo uzņēmuma apņemšanos nodrošināt kvalitāti un dzīvnieku labturību, kā arī apmierināt kulinārijas nozares prasības.

APF uzsāk iepirkuma procedūru divu jaunu vistu novietņu būvniecībai

5.12.2023.
Rīga, Latvija - Latvijas agrorūpniecības nozares nozīmīgs dalībnieks un trešais lielākais olu ražotājs Baltijas reģionā APF Holdings (turpmāk tekstā - APF) ar prieku paziņo par jaunas iepirkuma procedūras uzsākšanu divu modernu vistu novietņu būvniecībai. Šis stratēģiskais solis atbilst uzņēmuma akciju sākotnējā publiskā piedāvājuma (IPO) mērķiem.

APF Holdings uzsāk būvlaukuma sagatavošanas darbus jaunai ēku celtniecībai Alūksnē, kas apliecina attīstības stratēģiju ar taustāmiem darbiem

29.11.2023.
Viens no vadošajiem olu ražotājs Baltijā APF Holdings (NASDAQ: EGG) ir uzsācis būvlaukuma sagatavošanas darbus moderno šķirošanas, olu apstrādes un noliktavas telpu celtniecībai Alūksnē. Šis ir pirmais solis Alūksnes putnu fermas (APF) grupas ambiciozo investīciju mērķu īstenošanā, kas tika izklāstīti tā nesenajā akciju sākotnējā publiskajā piedāvājumā (IPO).

Šodien biržā sāk kotēt APF Holdings akcijas

9.11.2023.
Šodien pulksten 10:00 Nasdaq Rīga biržā sāka kotēt AS APF Holdings (turpmāk – APF) akcijas. Kotācija tika uzsākta pēc APF sākotnējā akciju piedāvājumā (IPO jeb Initial Public Offering), kas noslēdzās 3. novembrī. Uzsākot kotāciju, akcijas cena bija 5.11 eiro. Akcijas ir iekļautas First North sarakstā un to tirdzniecības simbols ir “EGG”.

APF Holdings IPO piesaista 107% no investīciju mērķa, iegulda divi pensiju fondi

6.11.2023.
AS APF Holdings (turpmāk – APF) sākotnējā akciju piedāvājumā (IPO jeb Initial Public Offering), kas noslēdzās piektdien, 3. novembrī, ir piesaistījis 107 % no investīciju mērķa, jeb 5 624 204 eiro. IPO mērķis pie cenas 5.11 eiro par akciju bija 5 252 722 eiro. Kopumā IPO piedalījās 2 128 investori un nozīmīgu daļu emisijas akciju ir iegādājušies arī divi Latvijas pensiju fondi.

APF Holdings IPO tiek pagarināts līdz 3. novembrim

30.10.2023.
Citadeles grupas aktīvu pārvaldes uzņēmums IPAS CBL Asset Management tā pārvaldītā valsts fondēto pensiju plāna CBL Aktīvais vārdā izteicis gatavību iegādāties nozīmīgu daļu no AS APF Holdings (turpmāk – APF) sākotnējā akciju piedāvājuma (IPO jeb Initial Public Offering) emisijas akcijām.